HAKKIMIZDA

ENERJİNİZİ YÜKSELTMEK İÇİN GEREKEN HER TÜRLÜ ÜRÜN VE HİZMETLE YANINIZDAYIZ

HAKKIMIZDA

Ben ve Sen olarak gördüğümüz her şey aslında Ben ve Bendir. Sonuçta sadece Ben&Ben Yaşar (I&I Lives).

Duygu ve düşüncelerimiz belirli bir enerji seviyesi (frekans) oluşturur. Frekansımıza göre çevremize kişi ve olayları çekeriz. Duyularımızla algıladıklarımız ise yine kendi enerji alanımızdan geçtikleri için önceki duygu ve düşünceleri doğrular ve oluşan frekansımız tekrar aynı koşulları yaratmak üzere harekete geçer. Sonu gelmez bir döngü…

Sorgulamayı araştırmayı seven ve bunları doğru şekilde yapmayı bilen biriysek, farklı deneyimlere açıksak ve hayatı kucaklayabilen kabullenici olabiliyorsak farkında olmadan yüksek frekanslarda yaşıyoruz ve hayatımız çok güzel bir şekilde akıyor demektir.

Eğer bu güne kadar hiç sorgulamadıysak ama şanslıysak bilincimize bazı durumların çarpıklığı çok net ve sert bir şekilde görünen bir olay ile gösterilir, bilinç sorgulamaya ve araştırmaya başlar. Bu aslında bilincimizi değiştirirsek hayatımızın akışınında değişeceğini öğrenmek için hak kazandığınız andır. Bu çarpıklık ya da çarpıklıklar zinciri ile birlikte neler yapmanız gerektiği konusundaki bilgiler de size akıtılmaya başlar…

Mutsuzluk ve huzursuzluk yalnızca ve yalnızca yanlış şartlanmış bilincimizin oluşturduğu durumlardır. Hayatınızın herhangi bir alanı istediğiniz gibi gitmiyorsa bilincinizdeki inançlardan dolayıdır. Bilinçlerimiz enerjimizi ve enerji alanlarımızı, enerji alanlarımız bilinçlerimizi şekillendirir. Mutsuz olmayı başarmak çok ciddi bir enerji gerektirir. Giderek bedenlerimizin ve zihnimizin tükenmesi bu büyük enerji kaybından kaynaklanır.

Peki bu durumu nasıl değiştireceğiz?

Tabi ki en temel amaç bilincimiz üzerinde çalışıp artan farkındalık ile onu değiştirmek!

Ancak negatif enerji durumlarında iken bunu yapmak hatta yapmayı düşünmek bile oldukça imkansız gözüküyor. Ama neler yapılabilir kısaca bazı maddelere beraber bir bakalım:

  • Uzman desteği almak (Psikolog, koçluk, NLP, Hipnoterapi vb). hangi desteğin alınması kişinin durumuna içinde bulunduğu olaylara göre farklılık gösterecektir.
  • Kişisel gelişim eğitimlerine katılmak. İlk duruma göre daha ucuz maliyetli olabilecek kendi kendinizi giderek geliştirebileceğiniz bir yöntem.
  • Bedensel ve ruhsal rahatlamayı sağlayan aura ve çakra çalışmaları yoga vb.
  • Doğru müzikler, sanatsal faaliyetler, yürüyüş, spor vb.
  • Pozitif insanlarla birlikte olmak. Eğer bu tarz arkadaşlara ve dostlara sahipseniz mutlaka birlikte vakit geçirmeye çalışın.
  • Pozitif ortamlarda bulunmak. Çevrenizin enerjisi sizin enerjinizi de etkileyecektir.
  • Pozitif enerji ortamları yaratmak. Çevre, zaman ve mekan kısıtları dolayısıyla yukarıdaki iki maddede yazanları yapmanız pek mümkün gözükmüyor ise üzerinizdeki takı vb aksesuarlar ya da evinizdeki çiçek, konu ve dekarasyon ürünleri ile kendinizin ve ortamın enerjisini arttırmak.

Tabi ki listeye eklenebilecek daha bir çok madde eklemek mümkün. Listeye baktığımızda gözüken en temel nokta ilk olarak enerjinin yükseltilmesi gerekliliğidir.

I&I Lives olarak amacımız; sizlerin enerjinizi artırabilmeniz için gerekli olan ürün ve hizmetleri en geniş yelpazede sunmak. Yıllardır süren farklı alanlardaki çalışma ve deneyimlerimizi bütüncül bir çerçevede birleşirerek kişinin kendisi için neler yapabileceği konusundaki olasılıkları tek bir platformda görerek kendisi için neyin en iyi olacağına belirlemesine katkı sağlamak en temel amaçlarımızdan birisidir.

VİZYONUMUZ: Huzura erişilecek gün için yaşama katkı sağlamak.

MİSYONUMUZ: Huzura erişmek için herkesin kendine özgü ihtiyacını belirleyebileceği ve karşılayabileceği en geniş ürün ve hizmet yelpazesi için ürünlerimizi, hizmetlerimizi, çalışma arkadaşlarımızı genişleterek dileyen herkese katkı sağlayabilmek.

DEĞERLERİMİZ: İnsan ve huzurda olunan bir yaşam.

I&I Lives

 

İLETİŞİM FORMU

6 + 5 =